BROTHER MF ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕР DCP-1622WE

BROTHER MF ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕР DCP-1622WE
Состојба: Used
Испорака: Local

Печатење
Технологија за печатење *Ласер
Печатење *Моно печатење
Максимална резолуција *2400 x 600 DPI
Брзина на печатење (црна, нормален квалитет, A4/US Letter) *20 стр./мин
Време до првата страница (црна, нормална) 10 с
Копирање
Копирање *Моно копирање
Максимална резолуција за копирање *600 x 600 DPI
Скенирање
Скенирање *Моно скенирање
Резолуција за оптичко скенирање *600 x 1200 DPI
Скенирајте технологијаCIS
Факс
Испраќање факс *Бр
Карактеристики
Препорачан работен циклус 250 – 1800 страници месечно
Бои за печатење *Црно
Јазици за опис на страницатаGDI
Влезен и излезен капацитет
Вкупен влезен капацитет *150 листови
Вкупен излезен капацитет *50 листови
Ракување со хартија
Максимална големина на хартија од серијата ISO А *A4
Видови медиуми на фиока за хартија *Обична хартија, рециклирана хартија
Големини на ISO А-серија (A0…A9) *A4,A5
Големини на ISO B-серија (B0…B9)B5
Тежина на медиумот за фиока за хартија 65 – 105 g/m²
Порти и интерфејси
USB порта Да
USB конекторUSB тип-А
Количина на USB 2.0 порти 1
Мрежа
Wi-Fi *Да
Етернет LAN *Бр
Стандарди за Wi-Fi 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Безбедносни алгоритми 64-битни WEP, 128-битни WEP, SMTP-AUTH, WPA-AES, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2-AES, WPA2-PSK
Мобилни технологии за печатењеBrother iPrint & Scan

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW