Ford Fiesta

Ford Fiesta Ford Fiesta

Ford Fiesta 1.6 Бензин Zetec S kit
101hp (ама тргнува ко 200hp)
Пригодна за возач-почетник
Година на производство: 2006та
Втор Газда
Претходно возена од тетин ми (автомеханичар е)
Трансмисија: рачна, 5 брзини (6 ако си доволно храбар)
Поминати 100000км
Со 2 врати
Една замерка од едното седиште воопшто не се влегува назад, а од другото со тешкотии (ќе ве научам трик како се отвора)
Модерен дисплеј
Клима ✅
Единствена во македонија со ваков боди кит
Уникатна како газдата 😊

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW