Трактор - IMT 533

Трактор - IMT 533

IMT 533 POWER
Мотор 35 КС/26,1 kW

ДЕТАЛ ЗА МОТОРОТ
IM 033/T/дизел/3-цилиндричен Зафатнина 144,0 ci/2,4 L
Отвор/удар 3,50×5,00 инчи/89 x 127 mm
Моќност 35 КС/26,1 kW
Оценети вртежи во минута 2000

МОТОР
IMT 533 2,4 литри 3-цилински дизел

ПРЕНОСЛИВОСТ
Опрема за пренос
Брзини 6 напред и 2 назад

МЕХАНИЧКИ
Прирачник за управување
Пренос 6-брзински

ПОЛЕТУВАЊЕ НА МОЌНОСТ (PTO)
Заден вртежи во минута 540

ГУМИ
IMT 533
Аг фронт 5.00-16
Аг заден 11,2-28

ДИМЕНЗИИ
Меѓуоскино растојание 72,4 инчи/183 см
Должина 116,9 инчи/296 см
Висина 53,9 инчи/136 см
Тежина 3343 lbs/1516 kg

ДИМЕНЗИИ И ГУМИ
Меѓуоскино растојание 72,4 инчи/183 см
Тежина 3343 lbs/1516 kg
Предна гума 5.00-16
Задна гума 11,2-28

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW