Машина за перење под притисок

Машина за перење под притисок

Во машините за перење теписи од типот на маса, по барање се додаваат кружни четки и четки со валјак.
Систем за плакнење
Систем за завиткување тепих
Базен систем

Во стандардот;

4 кружни четки
Базен систем
Систем за завиткување тепих
Систем за плакнење

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW