Моторна пила

Моторна пила

Зафатнина на моторот 49,2 cm3; Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
Тип на мотор: двотактен ;
Воздушно ладење на моторот ; 3000 вртежи во мин. при слободен тек ; 550 ml резервоар за гориво ;
260 ml резервоар за моторно масло ; 457 mm (18 “) должина на меч ; Погонски чекор: 8.255 mm (.325”)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW