Peugeot 206

Peugeot 206

Peugeot 206
1.1 мотор 55коњски сили
сите 4 гуми се зимски 155/70/R13
Има мал проблем со менјачот не влегува секогаш во втора брзина и троши малце уље но колата е во добра вожња состојба и ќе ве носи каде и да посакате.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW