Renault Clio 2000

Renault Clio 2000 Renault Clio 2000

Мотор: 1.9-литарски дизелски.
Киловати: 65.
Максимална брзина: 160 км/ч.
Трансмисија: рачна, 5 брзини.

Нема ретровизор но е во одлична возна состојба.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW