Reno 4 1976

Reno 4 1976 Reno 4 1976

Изнајмувам Рено 4 произведено 1976 година, купено од Подгорица СР Црна Гора, со 3-цилиндричен мотор. Четири степенски менувач во близина на воланот и потрошна од 3 литри на 100км.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW