Телевизор SONY BRAVIA XR 75” Class Z9K 8K HDR Mini LED

Телевизор SONY BRAVIA XR 75” Class Z9K 8K HDR Mini LED

Се изнајмува телевизор SONY BRAVIA XR 75” Class Z9K 8K HDR Mini LED.

– Интелигентна технологија за обработка на ТВ со когнитивен процесор XR
кој обезбедува природен и реален квалитет на сликата.

– Илјадници Mini LED диоди се прецизно контролирани од XR Backlight Master Drive
за невиден контраст и максимална осветленост.

– Милијарди точни бои обезбедуваат природен и прекрасен квалитет на сликата,
подобрен со XR Triluminos Pro.

– Секое седиште е најдоброто седиште со широки агли на гледање што ја зачувува бојата
и антирефлектирачки екран за намалување на отсјајот.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW