Тример

Тример

Технички карактеристики:

Моќност: 300W

Ширина на косење: 23 cm

Дијаметар на жила: 1,6 mm

Тежина: 1.6 kg

Производител: Gardena

Земја на потекло: Германија

Користете го електричниот турботример SmallCut 300/23 од GARDENA за брзо и ефикасно косење на рабовите на тревникот, како и за косење на трева во целата градина. Долгата предна рачка обезбедува удобно и ергономско ракување, а благодарение на малата тежина од 1,6 kg вашите раце нема да се изморат. Електричниот турботример SmallCut 300/23 е опремен со механизам за контролирано продолжување на жилата. Благодарение на овој механизам за пуштање на жила со удари, жилата на тримерот се продолжува само кога тоа го сакате.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

BeCircular

FREE
VIEW